Inside Out Tuinarchitect, Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinadvies, Tuinonderhoud

Sla navigatie over

FAQ

1.Wat is de kostprijs van een tuinontwerp

Deze is uiteraard afhankelijk van verscheidene factoren (grootte van het perceel, afwerkingsgraad van het ontwerp, keuze uit het pakket, ….) Vertrekkende van de grondoppervlakte of van een summier grondplan kunnen wij u dezelfde dag wel een indicatieve prijsofferte bezorgen.

2. Wij willen onze tuin zelf aanleggen, is dit mogelijk?

Dit is perfect mogelijk, het ontwerp staat altijd los van de verdere aanleg. Voor tuinaanleg en tuinonderhoud kan u mij ook steeds raadplegen.

3. Hoe gaan jullie tewerk?

Voor deze vraag verwijs ik u graag door naar de voorgaande pagina van deze site, hier vindt u meer uitleg over onze werking. Indien u meer specifieke info wenst, mag u steeds contact opnemen of een vrijblijvende afspraak maken.

4. Hoe ver gaan jullie/ wat is jullie actieradius?

Wat betreft tuinontwerpen, hebben wij weinig beperkingen naar regio toe. Voor effectieve aanleg buiten de Belgische Kempen kunnen wij steeds iemand zoeken /aanbevelen in uw eigen regio.

5. Volgen jullie de tuin op na ontwerp?

De tuin wordt nauwgezet opgevolgd tijdens aanleg, maar ook na aanleg wordt de tuin op regelmatige basis bezocht om te zien of alles naar wens is. Dit is dan ook een exclusieve naservice van Inside Out tuinarchitectuur. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, kan u mij dit melden. Ook voor onderhoud van uw tuin kunnen wij zorgen.

6. Kunnen wij ook een deel van onze tuin renoveren?

Ja, ook tuinrenovatie behoort tot de mogelijkheden. Bij tuinrenovatie wordt rekening gehouden met de oppervlakte van het te renoveren of nieuwe tuingedeelte. Let wel, ook bij tuinrenovatie beginnen we met een tuinontwerp, een ontwerp is nl eenduidig voor alle aanleg. Voor prijsvraag kan dit ook erg belangrijk zijn.

7. Doen jullie ook tuininrichting?

Wij kunnen indien gewenst ook de inrichting met u bespreken. Doorgaans werken wij met experts in het vak, enkele kan u vinden bij de links op het einde van deze site.

8. Hoelang moet ik wachten op een ontwerp?

Ontwerpen is een proces en geen eendagstaak. Er zijn veel zaken waar een ontwerper rekening mee moet houden. Vandaar stellen wij dat een ontwerpproces gemiddeld 1 tot 2 maanden in beslag zal nemen.

9. Wanneer kan je best een ontwerp laten maken?

Aangezien er geplant wordt rond Maart en September en de zomer grotendeels gebruikt wordt voor aanleg en snoeiwerken is de winterperiode de beste tijd. De beste tijd voor een ontwerp is tussen oktober en februari.

10. Hebben jullie een ontwerpstijl?

Als tuinarchitect hebben wij ervaring hebben met verscheidene tuinstijlen, afhankelijk van de woning en uw wensen en noden bepalen wij een tuinstijl die de totale omgeving een tijdloze look zal bezorgen. Deze kan gaan van modern tot zeer landelijk.

11. Ontwerpen jullie enkel tuinen?

Nee, ons aanbod omvat een zeer breed scala van projecten: van kleine daktuinen tot grote parken en openbare domeinen. Ook kan u bij ons terecht voor de inrichting van uw zaak ( bv. kapper, bakker, bank, ea ) of voor de groenzone rond uw KMO en/of industrieterrein.