Inside Out Tuinarchitect, Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinadvies, Tuinonderhoud

Sla navigatie over

Inside Out Tuinarchitectuur
Dessel
Tel: +32 (0)494 24 58 70
E-mail: info@tuininsideout.be

Werkwijze

Wanneer u nieuwsgierig of geïnteresseerd bent in een samenwerking met Inside Out Tuinarchitectuur, neem dan in eerste instantie (telefonisch of via mail) contact op waarna een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland wordt.

Tijdens dit gesprek overlopen we uw wensen en noden. Het kan helpend zijn wanneer u op voorhand reeds nagedacht heeft over een aantal zaken. Download de vragenlijst met cruciale vragen die als hulpmiddel gebruikt kunnen worden bij de voorbereiding. Deze lijst wordt ook door de ontwerper als rode draad gebruikt en wordt na goedkeuring en ondertekening door de klant gebruikt als overeenkomst. Wij raden u aan deze lijst zo volledig mogelijk in te vullen, voor het kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij gerichter advies geven.

Na akkoord en ondertekening van de lijst door de klant beginnen wij een ontwerpproces dat moet leiden naar een uniek tuinontwerp dat overeenstemt met uw wensen en noden en aansluit op de architectuur van uw woning. Het ontwerpen gebeurt steeds in overleg met de klant en het ontwerp zal tot stand komen na verscheidene overlegmomenten met de klant.

Na het uittekenen van uw tuinontwerp worden indien gewenst de verschillende aanlegmethodes besproken. Deze worden uitgebreid met u bekeken om u zo goed mogelijk te informeren en u te helpen met de realisatie van uw droomtuin. U kan immers bij ons ook terecht voor tuinaanleg.

Uw tuin wordt nauwkeurig opgevolgd tot de eindrealisatie. Ook na de uitvoering van uw tuinproject wordt deze regelmatig bezocht door de ontwerper. Met deze exclusieve nadienst willen we nogmaals benadrukken dat wij al onze klanten met de beste service willen omringen.