Inside Out Tuinarchitect, Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinadvies, Tuinonderhoud

Sla navigatie over

Inside Out Tuinarchitectuur
Dessel
Tel: +32 (0)494 24 58 70
E-mail: info@tuininsideout.be

Profiel

Inside Out Tuinarchitectuur werd opgericht door gediplomeerd tuinarchitect Gino Van Herck. In 2003 afgestudeerd als Landschaps- en Tuinarchitect in Vilvoorde en in 2009 als graduaat bouwkundige-openbare werken in Mol. Na voldoende theoretische- en praktijkervaring bij o.m. Francis Broos, Peeters-Vervoort, Maréchal en Atelier Ruimtelijk Advies werd in 2010 Inside Out Tuinarchitectuur opgericht. De naam ‘Inside Out Tuinarchitectuur’ lag snel voor de hand en verwijst naar de extra ruimte die we buitenshuis creëren, ‘het binnen’ naar buiten brengen. Op deze manier wordt een ‘extra’ kamer gecreëerd die in perfecte harmonie samengaat met de binnenruimte. Elke buitenruimte, zowel klein als groot, is voor ons een boeiende uitdaging.

Buitenruimtes zijn immers niet onbelangrijk. Denk maar aan een gezellige bbq onder familie of vrienden, lekker pootje baden in het zwembad of relaxen in de jacuzzi. Ook kinderen hebben ruimte nodig om zich te kunnen uitleven in de tuin, om te spelen op het gras, in de zandbak, op de trampoline of om hun eigen boomhut of kamp te bouwen . Wie droomt er niet van om stressloos te genieten in een groene omgeving die seizoen tot seizoen hen natuurlijke sfeer en gezelligheid aanbieden. Ontluikende bloesems in de lente, groentinten in de zomer, kleurrijke accenten in de herfst en maagdelijk witte taferelen in de winter.

Als groenexperts nemen wij al uw wensen en noden op in een mooi en duurzaam ontwerp, zowel 2 als 3 dimensionaal. Onze betrachting is een tuin waar u jarenlang van kan genieten, al dan niet met de nodige aanplanting en/of onderhoud door ons.

Als onderneming bieden wij naast een tuinontwerp ook beplantingswerken, tuinadvies en tuinonderhoud aan. Wanneer de uit te voeren werken erg omvangrijk zijn, doen wij beroep op onderaannemers. Deze aannemers worden kritisch geselecteerd, zijn gecertificeerd en erkend door de bvtl en zullen hun werk uitvoeren volgens de regels van de kunst. Op deze manier kunnen wij garant staan voor vakwerk dat naar behoren is uitgevoerd. Dit zal U als klant een veilig en zeker gevoel geven, en ons als ontwerpers een eer.

Hopelijk mogen wij U binnenkort als nieuwe klant ontmoeten.